Misschien komen jullie het binnenkort wel tegen op posters op school, de Sport- en Speldag komt er namelijk weer aan! Op zaterdag 23 september van 14.00 uur tot 16.00 uur organiseren we dit toffe evenement om aan alle kinderen te laten zien hoe leuk scouting en buiten spelen is. Alle kinderen van 5 jaar tot en met 11 jaar zijn hiervoor uitgenodigd.

Opkomsten

Op deze dag vervallen de reguliere opkomsten van de Bevers, Esta’s, Sint Jorishorde en de Hokabo. Alle kinderen zijn dan welkom op de sport- en speldag, de inloop is vanaf 13:30 en om 14:00 zullen we gezamenlijk openen.

Voor deze speciale opkomst vragen we van iedereen een aanmelding. Dit geldt dus ook voor onze eigen leden. Neem je een vriendje/vriendinnetje mee, meld die dan ook even aan. Het belooft een geweldige dag te worden met allerlei leuke en gave activiteiten en natuurlijk een tof thema!

Aanmelden

We willen graag weten of je aanwezig bent op deze supertoffe dag. Meld je daarom aan via dit formulier. Doe dit zo snel mogelijk maar in ieder geval voor donderdag 21 september.

We hopen dat er veel kinderen zullen komen! Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Sport en speldag