Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Ben jij ook zo enthousiast geworden over Scouting? Op de volgende pagina’s vind je alle informatie over het lidmaatschap en contributie van de Allart van Heemstede.

Wil je je gelijk inschrijven als lid?

 

Wijzigingen doorgeven

Het kan natuurlijk best eens voorkomen dat er tussentijds iets wijzigt in je gegevens door bijvoorbeeld een ander telefoonnummer of zo. Je kan op twee manieren die wijzigingen doorgeven.

De handigste methode is door zelf je gegevens aan te passen of aan te vullen in het landelijk ledenbestand van Scouting Nederland. 

Uiteraard kan je ook gewoon de wijziging doorgeven aan de ledenadministratie. Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opzeggen van lidmaatschap

We vinden het natuurlijk nooit leuk, maar het kan voorkomen dat je het lidmaatschap van de Allart wil opzeggen, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen naar een andere stad. Laat je leiding tijdig weten dat je gaat stoppen. Laat je ouders je lidmaatschap opzeggen via het online formulier op deze website.