De 'Vrienden van de Allart' van onze groep is een enthousiaste groep oud-leiding en oud-bestuursleden die nog bij de groep betrokken willen blijven. Iedereen van 23 jaar en ouder die actief bij onze groep betrokken wil zijn, kan deel uitmaken van de vrienden van de Allart.

Voor alle vragen over de activiteiten, kun je contact opnemen met de coördinator, Pia Admiraal en Jos van Rutten, via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem even een kijkje in het fotoalbum

Contributie

Als VriendenvandeAllart-lid ben je lid van Scouting Allart van Heemstede. Je hoeft, omdat het een ondersteuningsteam vormt, geen contributie aan de Allart te betalen. Wel vragen we aan leden om de jaarlijkse afdracht aan Scouting Nederland te voldoen. De jaarlijkse bijdrage bedraagt in € 40,00 per lid en wordt door de Allart geïnd en vervolgens afgedragen.

We willen jullie vragen onderaan deze brief jullie persoons-/betalingsgegevens in te vullen en dit ingevulde formulier naar ons te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan wel in te leveren op de Allart (postlaatje bestuur). We willen je bij deze vragen de contributie van € 40,00  ten behoeve van dit jaar in deze maand over te maken.