Scouting is een organisatie die draait op vrijwilligers. Iedere week hebben grote groepen kinderen en jongeren plezier in het Scoutingspel.

Vacatures

Leiding

Scouting Allart van Heemstede is op zoek naar enthousiaste leiding die het leuk vindt om op zaterdag kinderen te begeleiden en een leuke zaterdag te geven. Je bent leid(st)er van een groep van ongeveer 20 kinderen en organiseert hiervoor wekelijks Scoutingactiviteiten. Dit zijn activiteiten die zich kenmerken door samenspel en uitdaging met hierin een bijzondere plek voor buitenleven. Activiteiten binnen Scouting zijn veelzijdig en afwisselend. Wij zoeken iemand die ouder is dan 18 jaar en zijn organisatieskills wil inzetten voor activiteiten met betrekking tot het Scoutingspel. Enthousiast geworden? Lees dan de gehele vacature of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Meer informatie(6MB)

 

Aanmelden

Enthousiast geworden om als vrijwilliger bij de Allart aan de slag te gaan? 
Meld je dan meteen aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.