De huurprijs voor Scoutinggroepen bedraagt € 5,95 per persoon per nacht, exclusief energiekosten. De huurprijs voor overige huurders bedraagt € 6,95 per persoon per nacht, exclusief engergiekosten. Het minimumbedrag is €125 voor Scoutinggroepen en €150 voor niet-Scouting groepen. 

Energiekosten

Kosten voor gas/water/elektra worden berekend naar verbruik. De kosten worden door de slimme meters direct aan ons doorgeven door het energiebedrijf. Deze kosten worden in mindering gebracht op de borg. De kosten voor water zijn (peildatum 01/04/2023) €1,27 per m3. Normaaltarief gas: €3,18152 per m3. Normaaltarief stroom: €0,35724 en daltarief: €0,32492 per kWh. Op een dag van gedeeld gebruik (door de eigen scoutinggroep en de huurder) berekenen we een korting van 50% op de elektriciteits- en gas kosten.

Dagdeel

Ons clubhuis en terrein is ook te huur voor een dagdeel (ochtend, middag, avond) voor bijvoorbeeld een sportdag voor scholen of een vergadering. De huurprijs is op aanvraag bij de beheerder te verkrijgen en varieert afhankelijk van het aantal dagdelen en deelnemende personen van € 75,00 tot € 200,00.

Borg

We vragen een borg van €250. Indien geen schade aan gebouw en/of inventaris is geconstateerd en indien de huurder ook overigens aan de verplichtingen, voortvloeiende uit deze overeenkomst, heeft voldaan, zal de waarborgsom met verrekening van het gebruik van gas, water en elektriciteit binnen 14 dagen na het einde van de huurperiode aan de huurder worden gerestitueerd door overschrijving op de bank- of girorekening waarvan de huurder ook heeft betaald.